Ga direct naar de inhoud.

Sessies

Workshops

Impact Corona op de waardering van bedrijven

Een van de meeste gestelde vragen op dit moment: 'Wat doet de Coronacrisis met de waarde van mijn bedrijf?' Voor veel bedrijven zal de huidige crisis onvermijdelijk een negatieve impact hebben op de waardering. Daarom is het goed om te weten wat u als DGA kan doen om de impact van de Coronacrisis op de waarde van uw bedrijf te minimaliseren.

Waldo Zuiderveld (Factor Bedrijfsovernames) zal in zijn presentatie ingaan op de acties die ondernemers kunnen nemen om de mogelijk negatieve impact van Corona op de waarde van hun bedrijf te minimaliseren.

Lees meer

Kansen MBI'ers in huidige overnamemarkt

Voor MBI-kandidaten die een bedrijf (gedeeltelijk) willen overnemen zullen de komende periode - net als in de vorige crisis - juist meer kansen ontstaan. En dan gokken we niet op een ingezakte overnamemarkt met lagere prijzen, maar juist op ander type constructies waar MBI-ers bij uitstek geschikt voor zijn. 

Laura Schagen & Anne Huitema (BuyInside) zullen in hun presentatie ingaan op welke concrete kansen zich voor MBI'ers in de huidige markt voordoen.

Lees meer

Dealmaking in Coronatijd

Covid-19 heeft een serieuze impact op de overnamemarkt. Toch blijven de middellangetermijn indicatoren  voor de fusie- en overnamemarkt onverminderd gunstig. Er is een overschot aan geld bij bedrijven, informal investors en participatiemaatschappijen om te investeren in het MKB.  

Tim van der Meer (Marktlink) laat in zijn presentatie zien hoe slimme ondernemers de (tijdelijk) onzekerheden in hun markt kunnen ombuigen in hun voordeel en juist nu een succesvolle deal weten te realiseren.

Lees meer