Ga direct naar de inhoud.

Kennispartners

Kennispartners

Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor het MKB in Nederland. Met haar 90 collega’s adviseert zij vanuit vijf kantoren in Nederland (Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ’s-Hertogenbosch) bij ongeveer 80 overnametransacties per jaar. 

Lees meer

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Lees meer

Factor Bedrijfsovernames

Factor Bedrijfsovernames is een gespecialiseerd fusie- en overnamekantoor voor private ondernemingen, ondernemende managers, participatiemaatschappijen, publieke instellingen en managementteams en treedt daarbij op als adviseur van kopende of verkopende partij. 

Lees meer

Mind & Health

Bij Mind&Health kom je de verbeterde versie van jezelf, je team of je organisatie weer tegen. We zijn dit bedrijf begonnen, omdat energie aan anderen geven, onszelf energie geeft. Mensen, teams en organisaties weer in hun kracht zetten, daar zijn we sterk in.

Lees meer

Brookz

Brookz is met 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 13 jaar zijn er via Brookz meer dan 4.200 bedrijven verkocht.

Lees meer